fbpx
Translated by Google Translate

Internationella affärer

Ta klivet ut på nya marknader

Vill du etablera ditt företag på nya marknader? För dig som vill satsa internationellt har Propell ett omfattande nätverk över hela världen, bland annat genom vårt nära samarbete med forskningsinstitutet RISE.

 

Stina Jonsson och Christoffer Andresen

Vi erbjuder stöd för att göra affärer på nya marknader, kontakta oss gärna!

Vill ni växa på en internationell marknad?

När man förbereder sig för att ta sig ut på en ny marknad finns ingen självklar lösning men det finns en del saker att tänka på. Det brukar vara ett vinnande koncept att våga prova, vara flexibel i sitt arbetssätt och att lära sig på vägen. Propell erbjuder metoder och verktyg genom olika nätverk och samarbetspartners.

Ett första steg ut på en ny marknad kan också vara att stärka företagets digitala kompetens – Vi ger gärna stöd även inom era Digitala möjligheter!

Nätverk i 67 länder

Vi är en del av nätverket European Enterprise Network, EEN, som är väl etablerade i 67 länder. Här kan ditt företag få hjälp med personlig rådgivning för att hitta internationella affärskontakter och samarbeten för att skapa affärer utomlands. Genom databasen EEN match kan du själv göra egna sökningar och hitta nya möjligheter till exempel nya kunder, leverantörer eller samarbetspartners. Läs mer om EEN.

Vi har ett starkt samarbete med t ex  EBTC – European Business & Technology Centre som underlättar gränsöverskridande samarbeten mellan Indien och Europa.

Behöver du hitta nya sammanhang att nätverka i? Vi guidar dig rätt!

Omvärldsbevakning och kundens behov

När det är dags att bredda marknaden krävs omvärldsbevakning. Var finns behovet av din lösning? Vad händer i den delen av världen just nu? Håll dig uppdaterad inom den bransch du är intresserad av genom till exempel nätverksträffar och nyhetsbrev.

Internationella affärer

Oavsett om ditt företag söker nya nätverk eller är i en fas av tillväxt så kan vi guida dig i rätt riktning. Att göra affärer på nya marknader kan kännas skrämmande och ovant, var inte rädd för att be om hjälp – Vi följer dig längs vägen!

Några tips för att lyckas med internationalisering

  1. Fundera på vad du vill ha ut av nya internationella affärer. Sätt upp tydliga mål!
  2. Hur ser omvärlden ut och vad har dina kunder för behov?
  3. Hitta rätt samarbetspartner
  4. Gå med i olika branschspecifika nätverk för att skaffa dig kunskap. Vi hjälper dig!

Kontakta oss om du vill bredda ditt nätverk och utveckla ditt företags  internationella affärer

Kontakta oss

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att ta del av spännande berättelser om vad som händer på Propell samt kommande event.

Prenumerera