fbpx
Translated by Google Translate

Kontakt

En idé gör sig bäst i verkligheten

Du kan kontakta oss via hej@propell.se

Läs mer

Ann-Sofie Däldehög

Hållbarhet

+46(0)73-024 89 89

Ann-Sofie är en mångsysslare med många års erfarenhet som projektledare, föreläsare och kommunikatör, främst inom social hållbarhet med fokus på jämställdhet och mångfald. Bland annat redaktör för boken Genusmedvetet ledarskap, 2012. Drivs av att utmana normer och sprida kunskap för en hållbar utveckling. På Propell gör hon allt detta, och lite till. Reflekterar bäst på hundpromenader, i skidspåren eller på vandring i fjällen.

Läs mer

Anna Gustavsson

Digitalisering / Hållbarhet

+46(0)70-243 73 72

Anna är civilekonomen som tidigt i karriären förstod att projektledning var hennes grej, där nytänkande, samarbete och förändring triggar henne. Med mer än 20 års erfarenhet i rollen från såväl privata näringslivet och offentlig verksamhet är rör hon sig tryggt i alla frågor som rör projekt, från idé till genomförande, med alla sorts människor. Att jobba med händerna är Annas favoritintresse, vare sig det är i trädgården eller i det välutrustade hobbyrummet.

Läs mer

Christoffer Andresen

Digitalisering / Internationalisering

+46(0)70-895 77 56

Christoffer älskar att utforska den senaste och coolaste tekniken. Han har en master inom data och systemvetenskap från Stockholms universitet, har varit egen företagare och har erfarenhet från både privat- och offentlig sektor. Han brinner för verksamhetsutveckling med hjälp av ny teknik och har jobbat med allt från design och arkitektur, till systemutveckling och projektledning. Idag är han expert på att leda digitala seminarium och skapa delaktighet i den digitala världen. Kolla gärna in vårt utvecklingsprogram Idéfabriken, där Christoffer är idécoach. På fritiden är det främst familjen, stugan, naturen och segling som gäller.

Läs mer

Henrik Floren

Digitalisering / Innovation

+46(0)72-208 43 63

Henrik har 20 års erfarenhet av att göra affärsfolk av ingenjörer och brinner särskilt för att hjälpa företag att med stöd av ny teknik utveckla sina processer, produkter och affärer. Vid sidan av arbetet vid Propell så är Henrik docent i industriell organisation vid Högskolan i Halmstad och Mittuniversitetet i Sundsvall. Henrik har också för många och alldeles för dyra tyska verktyg för att vara en gör-det-självare.

Läs mer

Maria Svensson

Innovation / Hållbarhet

+46 (0)73-034 16 88

Maria är teknolog med erfarenheter från produktutveckling och tillverkande industri. Fördjupade kunskaper finns inom ledarskap och verksamhetsutveckling. Den utmaning som samhället och särskilt tillverkningsindustrin står inför med omställning mot mera hållbara, cirkulära affärsmodeller är stark motivation och drivkraft i Marias arbete. Maria gillar att vara ute i naturen, gärna med längdskidorna på och ibland får hundarna följa med. Körsång, god mat och umgänge är andra favoriter!

Läs mer

Martin Askne

Idé / Innovation

+46(0)73-511 95 00

Martin är serieentreprenören som efter att ha medgrundat fjorton innovativa startups flyttade till Hälsingland och blev coach och affärsängel. Han har coachat fler än 300 idéer och innovativa startups och har själv gjort (nästan) alla misstag som går att göra som entreprenör. Gillar att nörda ner sig i startupteori, Lean Startup metodik och innovationers tajmingfaktorer. På fritiden är det jakt, fiske, fjäll och hav som lockar.

Läs mer

Mattias Öhr

Verksamhetsansvarig

+46 (0)76-102 17 49

Mattias är statsvetaren som blev byråkrat i Stockholm innan han samlade ihop sig och flyttade till Hälsingland. Mattias är ansvarig för verksamheten på Propell, han brinner för regional utveckling och vill bidra till att stärka vår regionala konkurrenskraft! På kvällar och helger hittar du Mattias slamrandes med kastruller och pannor i köket, springandes i skogen eller odlandes i trädgården.

Läs mer

Ola Wallberg

Digitalisering / Hållbarhet

+46(0)73-094 92 99

Olas bagage består av flera år i ledande position i det privata näringslivet. Rollen i dag baseras på utveckling av affär, företag och organisation. Begrepp som ofta snurrar kring Ola är digitalisering, transformation, utmaning samt riktning för framtida position. Vill du väcka Olas intresse mer privat så pröva gärna med simning, matlagning eller italienska motorfordon.

Läs mer

Simone Jonsson

Idé / Innovation

+46(0)73-203 73 60

Simone är affärsutvecklare med inriktning näringsliv. Idag fokuserar hon på projektledning av våra event och att coacha idébärare i deras första steg hos oss. Simone drivs av att matcha ihop rätt personer och att skapa inspirerande sammanhang för andra människor. Långa promenader och plantering är bäst för en kreativ hjärna.

Läs mer

Sofia Pettersson

Kommunikation

+46(0)73-060 38 43

Sofia är klippan på Propell som fixar allt, superkommunikatören, projektledaren och lugnet själv. Med en utbildning inom grafisk design och kommunikation vid Mittuniversitetet drivs hon av att skapa bra innehåll med hjälp av bild, text, form och film. Har tidigare känt på konsultbranschen, bland annat på marknadsavdelning hos Holmen Iggesund. Utanför jobbet skapar Sofia gärna magi med händerna, vare sig de är diverse DIY-projekt, matlagning, målning eller trädgårdsarbete. Oanad talang: hon kan lägga ett ben bakom huvudet!

Läs mer

Stina Jonsson

Hållbarhet / Internationalisering

+46(0)76-101 14 46

Stina är bergsingenjören som gick från ledarskap i industrin till projektmanövrering på RISE och stormtrivs med det. Hon älskar att nätverka och att hjälpa team att dra åt samma håll. Gärna rätt håll dessutom. När Stina inte jobbar är hon en så’n där jävla politiker och hon sjunger dessutom i kyrkokör. God mat och häng med familjen prioriterar hon också ofta.

Läs mer

Susanne Nylén

Internationalisering

+46(0)70-689 57 71

Susanne är en idéspruta och globetrotter. Som projektledare och affärsrådgivare guidar hon företag ut i världen och ser till att de under resans gång fyller väskan med kunskap. Att hon själv är hotellnörd och gärna ser det mest knasiga kan bli fantastiskt. Varför skapa traditionella lösningar när man kan göra det inspirerande och nytänkande? Susanne är Pinterests största fan, där hon gärna delar med sig av alla intryck.

Läs mer

Torbjörn Jonsson

Digitalisering / Internationalisering

+46(0)70-211 08 06

Torbjörn är systemutvecklaren som blev allt annat. Kunskapen inom tillämpad datateknik för processindustri har varit en bra grund för att arbeta med verksamhetsutveckling i olika ledande roller, både i små och stora företag och som egenföretagare. Torbjörn drivs av ett engagemang för lokal och regional utveckling och har byggt ett stort nätverk med likasinnade. Brinner lite extra för att få till Europeiska samarbeten. Utanför jobbet hittar du Torbjörn i skogen med bössa och hund eller i en traktor på Hälsingegården. Bästa motionen är dans med Bugg och Lindy Hop som favoriter, kanske ses vi på en bana i sommar?