fbpx
Translated by Google Translate

Digitala möjligheter

Dra nytta av den digitala omställningen

Behöver ni råd och stöd inför nya digitala satsningar? För att vara konkurrenskraftig inser allt fler att det gäller att hänga med i den digitala utvecklingen. Propell erbjuder olika satsningar för att stötta företag i det arbetet.

dator

Hur kan ditt företag och din organisation dra nytta av den digitala utvecklingen?

Digital transformation handlar om hur människor kan lösa problem och förbättra olika metoder och tillvägagångssätt med hjälp av digital omställning och innovation. Så hur kan ditt företag och din organisation dra nytta av den digitala utvecklingen för att förbättra och effektivisera din verksamhet?

Vi hjälper er att utveckla era affärsmodeller och utforska nya digitala möjligheter. Just nu driver vi exempelvis utvecklingsprojektet Ställom Go! där det finns möjlighet att ta del av konsultinsatser för att få en flygande start i förändringsarbetet.

Läs mer här om olika projekt vi driver just nu och företag som påbörjat en förändringsresa.

Fyra tips för att ta sig an digitaliseringen

  1. Se det inte som enbart teknik. Börja i att hitta behov och fundera över hur en önskad lösning skulle se ut, utan att bry er om hinder eller bromsar. Gå därefter ut och kolla efter vilken teknik som skulle kunna möjliggöra detta. Bli ”behovsletare” dvs fundera på vad som är jobbigt och besvärligt i er verksamhet? Vad kan vara jobbigt för era kunder? Kan ni underlätta för er själva eller kunderna på något sätt?
  2. Öka omvärldsbevakningen, inte bara inom den egna branschen. Inspireras av vad andra företag och organisationer gör och har gjort, var nyfiken på nya saker. Fundera över det ni ser i omvärlden och framför allt var någonstans i er verksamhet som det skulle kunna ge effekt.
  3. Våga öppna er och samverka! Gör det tillsammans med andra företag. Prata med befintliga och nya leverantörer för att få input på vad de tänker på området framåt. Prata med era kunder och identifiera deras behov och önskemål. Förankra incitament för fortsatt digitalisering internt, initiera rörelse och involvera medarbetare.
  4. Börja i små steg. Gör – Utvärdera – Lär – Gör igen. Våga arbeta efter metoden ”fail-fast”, men ge inte upp!