fbpx
Translated by Google Translate

Upptäck möjligheterna i Polen eller Irland för ditt företag

Är ditt företag eller startup intresserad av AI, data och innovation? Är ni redo att ta steget mot en mer internationell marknad? Här är ett skräddarsytt erbjudande för er att genomföra ett gränsöverskridande samarbete med aktörer på den polska eller irländska marknaden för att öka er konkurrenskraft inom tech.

Utveckla er inom AI

Genom det EU finansierade projektet EUhubs4Data och affärsnätverket Enterprise Europe Network kan vi erbjuda ditt företag stöd och hjälp att utvecklas inom AI, maskininlärning och dataanalys med hjälp av internationell samverkan.

– Kanske är ditt företag i tidigt stadie av er AI-resa eller är nyfikna på hur ni kan använda er data för att öka era affärsmöjligheter? Vi ser till att ditt företag får goda chanser att utvecklas genom kontakter med framstående aktörer i Polen eller på Irland, säger Christoffer Andresen, projektledare på Propell och RISE

Varför Irland och Polen?

I både Polen och Irland finns kompetens och kunskap kring AI, data och innovation. Det finns goda chanser att utveckla affärsnätverket som du letar efter inom data och AI. I Polen samarbetar vi bland annat med Poznan Supercomputing, som ansvarar för Polens drift- och serverhantering för skolor och universitet.

– Polen är den optimala platsen för företag som strävar efter teknologiska framsteg. Genom ett samarbete med Poznan Supercomputing, kan ditt företag få tillgång till en specifik forskning- och utvecklingsmiljö i världsklass om ni vill testa något med till exempel stor mängd data, säger Christoffer.

På Irland finns CeADAR, som är en framstående institution för tillämpad AI och irlands enda digitala innovationhubb inom AI.

– Här kan du dra nytta av CeADARs avancerade teknologiska landskap, de erbjuder bland annat en heltäckande tjänst inom alla aspekter av innovation och tillämpad forskning och utveckling inom AI, maskininlärning och dataanalys.

Erbjudande för ditt företag

Erbjudandet vänder sig till små och medelstora företag och startups som vill utvecklas inom AI, data och tech och öka sin konkurrenskraft.

– Det här är en möjlighet för ditt företag att bredda ert nätverk och upptäcka nya marknader med stöd och vägledning ifrån oss som redan har etablerad kontakt med aktörer i Polen och på Irland, säger Susanne Nylén, affärsutvecklare på Propell och RISE

  1. Matchmaking & vägledning: Vi skapar möjligheter för ditt företag att matchas med aktörer och dess tjänster i Polen eller Irland som passar dina behov och mål. Vi stöttar dig i dina första steg.
  2. Affärsutvecklingscheckar: Vi hjälper dig att dra nytta av regionala affärsutvecklingscheckar för att finansiera samarbetet med aktörerna i Polen och på Irland.
  3. Exklusivt nätverk: Få tillgång till ett exklusivt nätverk av teknik- och AI-experter, liknande företag och innovativa digitala hubbar runt om i Europa.

Intresserad?

Hör av dig till Christoffer Andresen & Susanne Nylén

Om EUhubs4Data

De flesta av Europas små och medelstora företag ligger efter i datadriven innovation och för att ta itu med det problemet kommer det EU-finansierade projektet EUhus4Data bygga en europeisk federation av datadrivna innovationshubbar baserat på nyckelaktörer inom området. Projektet möjliggöra ett samarbete och skapar nätverk mellan datadrivna innovationshubbar, små och medelstora företag samt startups runt om i Europa genom exempelvis en katalog av tjänster, som syftar till att stimulera större deltagande av europeiska små och medelstora företag och startups i dataekonomin. Läs mer om hela projektet här.

     

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att ta del av spännande berättelser om vad som händer på Propell samt kommande event.

Prenumerera