fbpx
Translated by Google Translate

Tjänstefiering, kanske något för ditt företag?

Behöver ditt företag utveckla era tjänster och skapa mervärde för era kunder? Kanske behöver ni expertis, nätverk eller bara en hjälpande hand för att öka er innovationsförmåga? Tjänstefiering innebär att skifta fokus, att gå från att sälja produkter till att lösa kundens problem och utmaningar. Här har du som tillverkande företag i Norra Mellansverige chansen att delta i en seminarieserie för att utveckla dina tjänster för ökad lönsamhet med nuvarande resurser.

– Det här erbjudandet passar små och medelstora företag som vill utveckla sin verksamhet. Det kan tillexempel handla om att få en introduktion till nya möjligheter med digitalisering, automation eller nya affärsmodeller, säger Anna Gustavsson projektledare på RISE och Propell i Hudiksvall.

Öka intäkterna utan att öka produktionen

Det blir allt svårare att konkurrera med pris i Sverige eftersom produktions- och lönekostnader är lägre i andra delar av världen. Vad vi däremot kan konkurrera med är spetskompetens och know-how. Och genom att paketera värdefull kunskap som smarta tjänster ökar även värdet på själva produkterna.

Välkommen att öka dina kunskaper om tjänster!

Du får under denna seminarieserie hjälp att skapa ett större värde för dina kunder och öka både tillväxt och lönsamhet med nuvarande resurser. Kurserna har varit mycket uppskattad av tidigare deltagare och leds av seniora affärscoacher och forskare från Centrum för tjänsteforskning vid Karlstads universitet.

Så är programmet upplagt:

  • Tre gemensamma seminarier med alla deltagare
  • Tre individuella workshops för ditt företag
  • En gemensam uppföljning

Teori blandas med praktik och mellan varje moment får du en hemläxa. Genom dialog och aktiv medverkan får du stort utbyte av de andra deltagarnas erfarenheter och perspektiv. Utbildningen är ett utmärkt tillfälle att bredda nätverket och få nya kontakter.

Efteråt ska du genom nya verktyg och modeller kunna utveckla din affärsverksamhet och öka intäkterna.

För vem? Kursen passar små- och medelstora företag i Norra Mellansverige (Dalarna, Gävleborg, Värmland) som vill utveckla sin verksamhet för att bättre stå emot global konkurrens.

Avgift och kursstart: 15 000 kr och januari 2023

– Det här är en chans för företag med behov av att tänka nytt, utvecklas, växa och byta fokus i pågående transformation inom digitalisering och grön omställning, säger Torbjörn Jonsson, projektledare på RISE och Propell i Hudiksvall.

Anmäl ditt intresse

Är du intresserad av att ta del av erbjudandet? Hör av dig till Anna Gustavsson eller Torbjörn Jonsson.

 

Erbjudandet ges inom ramen för projektet focus industry spets

Industrin har stor betydelse för tillväxt och utveckling i Norra Mellansveriges tre regioner, Dalarna, Gävleborg och Värmland. Här finns en stark och samhällsviktig industri som idag sysselsätter över 50 000 anställda. Focus Industry är en gemensam satsning för att samla och lyfta det arbete som görs kring omställningen av industrin i våra regioner genom att stärka näringslivets innovationsförmåga och omställningstakt.  Läs mer på https://propell.se/projekt/focus-industry-norra-mellansverige-spets/ eller focusindustry.nu

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att ta del av spännande berättelser om vad som händer på Propell samt kommande event.

Prenumerera