fbpx
Translated by Google Translate

Stärk ditt företag genom grön omställning och internationalisering

Nu har du chansen att ta steget mot en mer hållbar framtid genom att stärka din verksamhet både miljömässigt och internationellt. Upptäck hur erbjudanden från projektet PIMAP4Sustainability kan förbättra ditt företags motståndskraft och öppna dörrar till internationella marknader.

– Vi kan hjälpa ditt företag med konsultcheckar, bidra till kompetensutveckling genom utbildning och kurser samt olika planer för hur ni uppnår global framgång, inleder Stina Jonsson, projektledare på Propell och RISE

Genom det EU-finansierade projektet PIMAP4Sustainability kan små och medelstora företag som har sin hemvist inom EU söka pengar för att öka sin motståndskraft genom gröna satsningar och ökad internationalisering. Företaget ska vara verksamma inom något av följande temaområden; fotonik, avancerade material, avancerad tillverkning, rymdteknik, metallbearbetning och industriell produktion.

– Det innebär att ansökan i stort sett är öppen för alla små och medelstora företag som på något sätt arbetar med tillverkande industri. Det är ett erbjudande som kan göra ditt företag mer konkurrenskraftig och ge er bra förutsättningar för att upptäcka nya internationella marknader, säger Stina

Tre erbjudanden för grön omställning och internationalisering

  1. Support för grön omställning

Inom det här området kan du som företagare få hjälp med kompetensutveckling och vidareutbildning till ett värde av 5 000 Euro. Exempel på saker som ditt företag kan få ekonomiskt stöd är; studier, utvärderingar, designutveckling, apputveckling, mjukvaruutveckling, checkar till IT konsulter och innovationskonsulter.

  1. Boosta er internationalisering

Här kan ditt företag få hjälp att nå globala framgångar. Ditt företag kan få ta del av upp till 10 000 Euro för tjänster och träningstillfällen. Det kan till exempel handla om att ni vill göra en marknadsanalys, få företagsrådgivning, rekryteringsstrategi eller få hjälp med pitchträning för att lyckas internationellt.

  1. Finansiellt stöd för att delta på internationell mässa

Kanske drömmer du om att utforska den japanska marknaden? Under 2024 kan ditt företag få stöd, genom resor och logi för värde upp till 2000 Euro för att delta på Manufacturing World Tokyo Event 2024, en mässa för smart tillverkning i Japan. Här kan du upptäcka och träffa japanska företag och undersöka marknaden.

Låter det intressant?

Ansök direkt här

Kontakta Stina Jonsson om du har funderingar eller vill ha mer information.

Information om Pimap4Sustainability

PIMAP4Sustainability samlar sex ledande europeiska kluster, deras små och medelstora företag och deras industriekosystem där huvudmålet är att öka motståndskraften hos europeiska små och medelstora företag längs deras värdekedjor genom nätverk samtidigt som det syftar till att påskynda hållbar, digital transformation.

Läs mer om projektet här

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att ta del av spännande berättelser om vad som händer på Propell samt kommande event.

Prenumerera