fbpx
Translated by Google Translate

Scandymet digitaliserar ytterligare

Söderhamnsföretaget Scandymet utvecklar och tillverkar doppvärmare och värmeväxlare för industriell användning. Inte sällan installeras dessa i utsatta miljöer som ytbehandlingsanläggningar och liknande. Merparten av deras försäljning går på export. Produkter och leveranser från Scandymet har högt anseende och förknippas med kvalitet, kompetens och förståelse för kundens process.

De har de senaste åren genomfört ett flertal insatser för ytterligare digitalisering. Arbetet har handlat om allt från utveckling av en produktkonfigurator till databas för tillämpning i olika kemiska bad. Detta har gett Scandymet bättre förutsättningar att kunna rekommendera och erbjuda kunder rätt produkt.

Scandymet har under året deltagit i projektet Ställom Go där de med två olika case tittat på hur de kan samla in olika typer av data kring deras produkt och hur den används samt att de tagit fram en prototyp som i grova drag innebär en webbapplikation som kan användas för att registrera deras produkter med hjälp av qr-kod. Ett utvecklingsarbete som Scandymet gjort tillsammans med konsulter från KonfigDesign och Snajd inom ramen för projektet.

Här kan du höra Johanna Spansk berätta lite om deras medverkan och vad de gjort.

 

 

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att ta del av spännande berättelser om vad som händer på Propell samt kommande event.

Prenumerera