fbpx
Translated by Google Translate

Lärorik pitchkväll på Propell

Hur skulle du sälja en idé, produkt eller tjänst till en potentiell kund på bara några sekunder? Under tisdagskvällen samlades sju modiga personer för att lära sig att bli bättre på att presentera sina idéer på kort tid, genom en så kallad pitch. Kvällskursen leddes av Martin Askne och Simone Jonsson från Propell.

Tillsammans fick deltagarna ta del av kunskap och grunderna i hur man gör övertygande pitchar för sin idé. Något som de sedan kan ha nytta av för att använda inför chefen, kunderna, investerare eller kollegorna.

– Det var en mycket engagerande grupp, som gav allt och tog till sig kunskaper som förbättrade deras pitchfärdigheter, säger Simone Jonsson

Under kvällskursen fick deltagarna bland annat lära sig om hur man utformar och strukturerar en övertygande pitch. De fick möjlighet att göra praktiska övningar för att förbättra sin pitch och fick värdefull feedback för vad de kunde förbättra.

 – En välstrukturerad och övertygande pitch är avgörande för att fånga intresset hos sin publik. Genom att träna och finslipa din presentationsteknik kan du öka dina chanser att lyckas sälja in din idé oavsett sammanhang, sa Martin Askne under kvällen

Eventet arrangerades inom ramen för det EU-finansierade projektet Transformation Region X – T-ReX.

Vill du också bli bättre på att presentera dina idéer?
Hör av dig till Simone Jonsson eller Martin Askne

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att ta del av spännande berättelser om vad som händer på Propell samt kommande event.

Prenumerera