fbpx
Translated by Google Translate

Hälsinge smådjursklinik jobbar strategiskt för en hållbar och inkluderade arbetsmiljö

Hälsinge Smådjursklinik AB är en privatägd klinik som behandlar hundar, katter, gnagare, reptiler, fåglar och andra smådjur. Företaget finns på tre orter i Hälsingland – Hudiksvall, Söderhamn och Ljusdal. År 2017 och 2019 rankades de som en av de fem bästa klinikerna i Sverige.

Företaget är intresserade av att ständigt utvecklas och strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare även i framtiden. De arbetar kontinuerligt med verksamhetsutveckling för att ligga i framkant och vara konkurrenskraftiga i en bransch där konkurrensen om kompetens är hög.

Smådjurskliniken vill vårda sin hållbara utveckling genom att jobba för en mer psykosocialt hållbar arbetsmiljö med fokus på bland annat självledarskapet och att hitta innovativa stödstrukturer för det. Med stöd av Ställom Go-projektet har Hälsinge Smådjursklinik valt att öka kunskapen om metoder och verktyg för att kunna jobba mer strategiskt för en hållbar och inkluderande arbetsmiljö som bidrar till en arbetsplatskultur med engagerade och trygga medarbetare. Ett arbete som möjliggjorts tack vare ett nära samarbete med konsulter från Näringslivets ledarskapsakademi.

Hör verksamhetschefen för Hälsinge Smådjursklinik,  Beatrice Sahlin berätta om deras arbete och medverkan i projektet som på sikt bidrar till en attraktiv arbetsplatskultur och en mer socialt hållbar arbetsplats.

 

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att ta del av spännande berättelser om vad som händer på Propell samt kommande event.

Prenumerera