fbpx
Translated by Google Translate
Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Smarta samarbeten i transnationella sammanhang

– Internationell konferens om transnationell smart specialisering för EU:s makroregioner.

Fokus på smart specialisering och transnationell smart specialisering

Konferensen kommer att fokusera på smart specialiseringsstrategier (S3) och hur de kan spela en roll för innovationsutveckling i ett transnationellt sammanhang. Hur kan vi inom EU stärka våra styrkor, komplettera varandras svagheter och sätta gemensamma prioriteringar med S3 som plattform?

Välkommen till denna virtuella internationella konferens om transnationell smart specialisering. Experter på smart specialisering kommer att dela med sig av kunskap och erfarenhet från området, du får höra hur olika länder och projekt arbetar med smart specialisering i och mellan sina regioner, och du får kännedom om ett koncept för affärsrådgivare som stödjer små och medelstora företag, Transnational Innovation Brokerage System (TIBS).

Eventet vänder sig till dig som är intresserad av området smart specialisering, gränsöverskridande samarbete och innovationsutveckling.

Läs mer om programmet på ri.se

Konferensen arrangeras som en del i projektet GoSmart&Excel BSR.

Kort om projektet

GoSmart & Excel BSR genomförs med stöd från Europeiska regionala utvecklingsfonden inom Interreg BSR-programmet 2014-2020. Från april 2021 till december 2021 förenar projektet 10 partners från åtta länder och syftar till att främja ett effektivt samarbete inom transnationell strategi mellan industrin, FoU-sektorn och offentliga myndigheter.

För mer information om projektet, besök https://gosmartexcel.eu