fbpx
Translated by Google Translate
Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lunchföreläsning – Fördomsmedveten med Marika Carlsson

Hur fördomsfulla är vi?
Kan man sluta diskriminera andra?
Hur får vi en accepterande arbetsmiljö? 

Bli mer fördomsmedveten  – inklusive skrattgaranti

Möt Marika Carlsson – en av Sveriges mest aktuella komiker och programledare. I en humoristisk föreläsning slussar hon dig igenom erfarenheter och fördomar, både sina egna och de som hon möter hos andra. Hon tar upp olikheter och skillnader inom allt från kultur, religion, kärlek och etnicitet. Med hjälp av Marikas egna erfarenheter av rasism och homofobi ger hon helt nya synvinklar och andra perspektiv.   

I samarbete med Movexum lyfter vi vikten av att bli fördomsmedveten – vi har inte råd att missa nya idéer och innovativa entreprenörer i Gävleborg.   

Välkommen till en föreläsning med utlovad skrattgaranti i denna ärliga, varma och modiga föreläsning som handlar om fördomar, bemötande, respekt och framför allt – att våga vara sig själv.  

Två gånger korad till Årets kvinnliga komiker. De senaste åren har du sett Marika i Melodifestivalen, Bäst i Test, Diggiloo-turnén och med den egna showen Jag är Gud. Till hösten är hon aktuell med den nya föreställningen ”Smalast när man dör vinner”.  

Evenemanget är kostnadsfritt, men föranmälan krävs. Begränsat antal platser.

Evenemanget sker inom ramen för projektet Smart Arena för innovation som finansieras av Tillväxtverket och Region Gävleborg.