fbpx
Translated by Google Translate
Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Innovation Week X

Idéer som förbättrar världen – 14-18 november 2022

Innovation Week X är ett veckolångt event som handlar om att främja innovation, inspirera till nya idéer, uppmuntra entreprenörskap för dig i Gävleborg. Årets Innovation Week X arrangeras mellan 14-18 november 2022 med olika happenings runt om i Gävleborg. Läs mer och anmäl dig till de programpunkter som intresserar dig på Innovationweekx.se

Kort om Innovation Week X

Innovation Week X har arrangerats under flera år av Propell i Hudiksvall som är ett samarbete mellan Region Gävleborg, Hudiksvalls kommun och RISE Research Institutes of Sweden. Eventet har arrangerats i olika former och de två senaste helt digitala på grund av pandemin. Denna gång planerar vi att genomföra fler fysiska aktiviteter och happenings. Målsättningen är att hela Gävleborg ska andas innovation och nytänkande. Vi skapar ett attraktivt program tillsammans med andra som arbetar inom det innovationsstödjande systemet i Gävleborg.

Evenemanget sker inom ramen för projektet Smart Arena för innovation som finansieras av Tillväxtverket och Region Gävleborg.