fbpx
Translated by Google Translate

Utforska internationella möjligheter

Är ditt företag intresserad av att göra affärer internationellt? Varför inte testa att knyta nya kontakter i Sydamerika och Asien? Ta ditt företag ut i världen och utforska flera möjligheter tillsammans med det globala affärsnätverket Enterprise Europe Network.

Matchmaking i Brasilien – 23 nov

Som svenskt företag har ni möjlighet att utforska samarbeten och partnerskap med aktörer i Brasilien under en matchmaking den 23:e november. En möjlighet att skapa hållbara affärsrelationer inom områdena hälsa, gruvor, bioekonomi och hållbara städer.

– Vi på EEN och RISE kan hjälpa ditt företag med tillgång till resebidrag, om ni vill delta på 1:1 affärsmöten i Brasilien. Det är ett utmärkt tillfälle att hitta partners och skapa projekt som ni sedan kan söka finansiering för i, säger Susanne Nylén, affärsutvecklare på Propell och RISE

– Om man lyckas hitta bra Brasilianska aktörer att teama upp med kan man bland annat söka Vinnovas utlysning för att genomföra forsknings- och innovationsprojekt, där beviljade projekt kan få upp till 3 miljoner, fortsätter Susanne

Läs mer om utlysningen här

Tekniksamarbete i fokus under Korea Eureka Day

Korea Eureka Day är ett årligt evenemang för att stärka det internationella tekniska samarbetsnätverket mellan Korea och Eurekas medlemsländer. Detta år på plats i Seoul, Sydkorea den 30 okt – 1 nov.

– Ta möjligheten att upptäcka nya teknologier, innovativa projekt och samarbetsinitiativ mellan akademi och industri. Evenemanget erbjuder en plattform för att upptäcka lönsamma möjligheter och hålla sig i framkant på den konkurrensutsatta halvledarmarknaden*, säger Susanne Nylén

Även här kan svenska små och medelstora företag, som uppfyller vissa kriterier få erbjudande om resebidrag för att delta på evenemanget.

Kontakta Susanne Nylén om du är nyfiken och vill veta mer om dessa internationella möjligheter.

*Halvledarmarknaden är den del av elektronikindustrin som är inriktad på tillverkning och design av halvledarkomponenter. Halvledare är material som har en elektrisk ledningsförmåga och används för att skapa olika typer av elektroniska enheter och kretsar. Halvledarbranschen är central för modern elektronik och informationsteknik och användas i allt från datorer, mobiltelefoner och TV-apparater till medicinsk utrustning, bilar och industriella maskiner.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att ta del av spännande berättelser om vad som händer på Propell samt kommande event.

Prenumerera