fbpx
Translated by Google Translate

Tävla med dina unika idéer

Tre tävlingar att hålla koll på för att kamma hem prispengar till att utveckla din unika idé. Psst, vill du ha hjälp att vässa din pitch? Välkommen till oss på Propell för pitchträning.

Almi pitch – Åre Business Forum

Utvecklar du en hållbar, innovativ produkt eller tjänst med stor internationell potential som har förutsättningar att helt förändra sin bransch eller skapa nya marknader? Då är Almi pitch något för dig, där bästa pitchen belönas med 100.000 kr under Åre Business Forum 21 april 2023. Deadline för nominering är den 20:e januari 2023. Vem nominerar du?

Läs mer om tävlingen: https://www.almi.se/almi-pitch-2023/

Water Challenge – Venture Cup

Water Challenge är tävlingen för dig som har en idé för hantering av vattenresurser och hållbar vattenförsörjning. Tävlingen är öppen för entreprenörer och startups som inte har en omsättning eller externt kapital på mer än 3 milj under tävlingsprocessen. Vinsten är 75 000 kr.

Tävlingen är finansierad och stöds av Microsoft Datacenter Community Development. Venture Cup arrangerar tävlingen tillsammans med regionala samarbetspartners i Gävleborg och Skåne.

Läs mer om tävlingen och anmäl din idé här: https://www.venturecup.se/en/water-challenge/

Jagharenidé – Sveriges största idétävling

Har du tänkt ut en fiffig lösning? En smart tjänst eller en helt ny produkt? Tävla med din idé i Sveriges största idétävling! Idétävlingen öppnar den 1 februari i Gävleborg, Västernorrland och Dalarna. Håll utkik! Läs mer på https://jagharenide.nu/

Intresserad av pitchträning? Kontakta innovation- och startupcoach Martin Askne