fbpx
Translated by Google Translate

Tävla med din idé – Gävleborgs största idétävling

Har du en riktigt bra idé? En smart tjänst eller en helt ny produkt? Då är det här en idétävling för dig. Mellan den 1-28 februari pågår tävlingen jagharenidé där du har chansen att vinna priser till ett värde av 50.000 kr.

Skicka in en eller flera idéer

Skicka in en eller flera idéer till jagharenidé.nu/gavleborg mellan den 1-28 februari. Din idé är trygg, hanteras och bedöms av en jury som lyder under sekretessavtal. Privatpersoner, företag och organisationer är alla välkomna att tävla. Tre vinnare tilldelas stöd och affärsrådgivning till ett värde av 50.000 sek (1:a pris), 25.000 sek (2:a pris) och 15.000 sek (3:e pris). Det kan vara t.ex. inom marknadsföring, ekonomi, juridik eller annan expertis som är anpassad efter dig och din idé. Läs mer på jagharenidé.nu

Gävleborgs största idétävling

Jagharenide.nu är Gävleborgs största idétävling, som för andra året i rad, arrangeras av Movexum och Sandbacka Science Park tillsammans med flera aktörer och kommuner i länet. Syftet med tävlingen är att främja entreprenörskap och få fler idéer att bli verklighet.

Tävlingen handlar om att uppmuntra människor att ta det första steget till att förverkliga sina idéer. Genom tävlingen har mer än 1100 idéer lämnats in sedan den arrangerades för första gången i Västernorrland. Jagharenidé.nu pågår med samma koncept och under samma period som i Gävleborg även i Västernorrland arrangerat av BizMaker och i Dalarna arrangerat av Dalarna Science Park.