fbpx
Translated by Google Translate

Så var Innovation Week X

Mellan den 14 -18 november pågick Innovation Week X i Gävleborg, en hel vecka för att främja innovation, inspirera till nya idéer och uppmuntra entreprenörskap. Temat för i år var idéer som förbättrar världen. Tillsammans med flera av de innovationsstödjande aktörerna i regionen lockade vi närmare 300 besökare till våra olika event under veckan.

– Spridningen och innehållet på eventen har varit stort. Allt från öppet hus och företagsbesök till inspirerande talare och event kring ämnen som t ex företagande, hur man attraherar talanger och mäter psykologisk trygghet mm. Kul att vi kunde erbjuda olika aktiviteter på olika orter i regionen, inleder Sofia Pettersson, kommunikationsansvarig Propell.

Veckan arrangerades av de olika innovationsstödjande aktörerna i regionen på olika orter där Propell ledde satsningen.

– Det är första gången vi arrangerar veckan med denna typ av upplägg, att bjuda in flera aktörer att delta med sitt event. Det är ett sätt att visa upp oss aktörer som finns i regionen och visa vad vi har att erbjuda till entreprenörer, företag och de som har unika idéer som de vill jobba vidare med, säger Sofia.

De närmare 300 besökare som var med under veckan kom från olika företag, organisationer, föreningar och civilsamhället.

– Vi kan konstatera att de som besökt eventen under veckan är intresserade av nya idéer, vill bli inspirerade och få möjlighet att nätverka. De har mycket att prata om när de ses. Vi vill tacka alla de som kom och vi hoppas att vi får arrangera ett liknande upplägg nästa år, avslutar Sofia.

Innovation Week X i bilder

 

Ann-Sofie Däldehög, Propell och Leilja Basic från Sandbacka Science Park pratade om inkluderande ledarskap och psykologisk trygghet under onsdagen.

Frukostmöte om Vision 2050 för Hudiksvalls kommun, arrangerat av Teknikföretagen, Företagarna i Hudiksvall och Näringslivsenheten på Hudiksvalls kommun.

 

 Jens Nylander berättade om sin inspirerande företagsresa den 17 november, eventet arrangerades av Movexum och Bollnäs Cowork.

Flera företagare samlades hos Baravara Keramik i Ljusdal, eventet arrangerades av Närljus.

Sandbacka Science Park arrangerade tillsammans med Gävle Innovation Hub, Future Position X och DoSpace en frukost med IT i fokus. Länk till summering hittar du här: https://www.linkedin.com/posts/sandbacka-science-park_idag-samlades-omkring-30-stycken-it-intresserade-activity-6999382367601635328-f2MR/?utm_source=share&utm_medium=member_desktop

Avslutande dagen för veckan var Innovation Day, se Propells summerande film här: