fbpx
Translated by Google Translate

Möt Maria Svensson ny projektledare på Propell

Under början av mars utökades Propells team med Maria Svensson, en hälsing med stor passion till både natur och teknik. Maria stärker upp som projektledare med fokus på innovation och hållbarhet och hon är redan nu involverad i flera av Propells projekt.

– Efter att ha jobbat i några månader nu är introduktionsfasen över och jag har kommit i gång på riktigt. Jag är tacksam och förväntansfull över att få kunna fokusera på frågor som jag vet av erfarenhet att företagen har svårt att finna tid för, det känns bra att hjälpa till och supporta för att se dem växa, inleder Maria Svensson.

Motivation att driva förändring

Maria är utbildad civilingenjör och kommer närmast från Senseair där hon var utvecklingschef. Hon kommer in på Propell och RISE med stor erfarenhet från produktutveckling, tillverkande industri och kunskaper inom verksamhetsutveckling och ledarskap. Maria är involverad i flera olika typer av projekt med koppling till hållbarhet, innovation och digitalisering.

– Jag har en stark motivation och drivkraft för att göra positiv skillnad i samhället och bidra till en mer hållbar och cirkulär värld. Jag har precis deltagit i flera workshops tillsammans med några små och medelstora företag i regionen som utforskat vad cirkulär ekonomi kan betyda för dom. Det krävs aktiva ställningstaganden och val för att skapa hållbara affärsmodeller. Jag ser fram emot att stödja regionens företag på deras transformationsresa, fortsätter Maria.

Balans i livet

När Maria inte arbetar gillar hon att vara ute i naturen och umgås med nära och kära.

– Något jag älskar är naturen! Vintertid gärna med längdskidorna på och att hundarna får följa med. Körsång, god mat och umgänge är några andra av mina favoritsysselsättningar.

Varmt välkommen säger vi till Maria!

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att ta del av spännande berättelser om vad som händer på Propell samt kommande event.

Prenumerera