fbpx
Translated by Google Translate

Har du Gävleborgs bästa idé?

Låt inte världen gå miste om dina idéer – var med i Gävleborgs största idétävling!

Jagharenidé är initiativet som på sikt ska bidra till en mer levande landsbygd, nya entreprenörer och fler företag i Gävleborg. Tillvägagångssättet består av en idétävling där länsbor i alla Gävleborgs kommuner uppmuntras att testa om de idéer de gått och klurat på går att förverkliga. Idétävlingen för dig som vill testa om idén du gått och klurat på går att förverkliga. Jagharenidé hittar idéer med potential och ger idéägare chansen att utveckla produkter och tjänster vidare. Så har du Gävleborgs bästa idé? In och tävla.

Vad är jagharenidé? Om tävlingen

Jagharenidé är tävlingen som hittar idéer med potential och ger idéägare chansen att utveckla produkter och tjänster vidare. Alla som bor och verkar i Gävleborg och har fyllt 18 år kan lämna in ett eller flera bidrag. Tävlingen vänder sig till både privatpersoner och företag. Det behövs ingen färdig prototyp eller affärsmodell, det räcker med en idé, Två vinnare kommer att tilldelas priset bästa produkt och bästa tjänst. Vinsten i de två priskategorierna är stöd och affärsrådgivning från experter inom olika områden, för ettvärde upp till 25.000 kronor per vinnande tävlingsbidrag.

Tävlingsperioden pågår från den 15 mars-18 april 2022.
Alla bidrag är anonymiserade och det är fritt fram att delta med flera bidrag. Tävlingsbidraget skickas in viaformuläret på jagharenide.nu/gavleborg.

För mer information, kontakta Johan Mellström, projektledare Jagharenidé på Movexum

Arrangörer
Movexum
Sandbacka Science Park

Partners
Propell
Gävle Innovation Hub
Almi
Coompanion
mfl