fbpx
Translated by Google Translate

Fira innovation och kreativitet under Innovation Week X

Under 25-29 september arrangeras Innovation Week X i Gävleborg igen för fjärde året i rad. Simone Jonsson, idécoach och eventansvarig på Propell berättar om året som varit och vad man kan förvänta sig av höstens Innovation Week X.

– Förra året hade vi över 300 deltagare på olika slags event i regionen och det måste vi toppa detta år. Sedan har vi självklart ett 10-årsjubileum för vår innovationsdag Innovation Day att se fram emot, inleder Simone som projektleder innovationsveckan

För fjärde året

Innovation Week X, är ett veckolångt event för att främja innovation, entreprenörskap och nya idéer. Eventet har sett olika ut under de fyra åren, men har alltid haft målet att bidra till ökad innovationskraft i Gävleborg.

– Vi arrangerade Innovation Week X digitalt de första två åren under pandemin, medan vi under 2022 hade både digitala och fysiska delar i programmet och så kommer det bli även i år.

Med en mix av digitala och fysiska event hoppas Propell på att få en bra spridning av deltagare.

– Vi ser fram emot att skapa mötesplatser och få träffa fler personer och företag som har kreativa och unika idéer. Vi finns ju till för att bidra till att lösa samhällsutmaningar inom digitalisering och hållbarhet och att uppmuntra personer till att ta tag i sina innovativa idéer och göra Gävleborg till en attraktiv plats för spännande idéer.

 

Program från flera aktörer

Programmet är under uppbyggnad och flera aktörer som till vardags arbetar för att uppmuntra till nya idéer och entreprenörskap i Gävleborg samverkar för att fylla veckan med spännande händelser.

– Just nu är vi i full gång med att planera programmet. Men jag kan redan nu säga att det kommer bli en spännande vecka med intressanta inslag, avslutar Simone

Se vad som hände under Innovation Day 2022

 

Innovation Week X arrangeras av Propell i Hudiksvall som är ett unikt samarbete mellan Region Gävleborg, Hudiksvalls kommun och RISE – Research Institutes of Sweden inom ramen för projektet Transformation Region Gävleborg – T-Rex som medfinansieras av Europeiska unionen.


Har du några frågor?

Kontakta Simone

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att ta del av spännande berättelser om vad som händer på Propell samt kommande event.

Prenumerera