fbpx
Translated by Google Translate

Få hjälp av experter med din företagsutmaning

Har ditt företag en utmaning som ni önskar få hjälp att komma vidare med? Då är detta ett tillfälle för er! Business Innovation Day är kostnadsfritt tillfälle för dig att få hjälp av experter inom en bredd av områden.   

Ta chansen och få hjälp med en utmaning som ditt företag står inför. Här kan ni få förslag, nya infallsvinklar och tekniska lösningar som kan hjälpa er framåt i ert utvecklingsarbete, inleder Maria Svensson, projektledare på Propell och RISE

Det är er företags utmaning och frågeställning som är i fokus och utifrån det erbjuds ni en rad experter inom olika områden.

–Kanske behöver ni hjälp med grön omställning, digitalisering eller hållbar utveckling? Här kan ni få tillgång till kompetensen som ni behöver för att komma vidare med era utmaningar och skapa nya innovationer, fortsätter Maria

Möjligheter till innovation

Business Innovation Day handlar om att skapa en ökad förståelse för de möjligheter till innovation som finns genom samarbeten. Företag som deltagit under tidigare år har bland annat fått hjälp med smarta kameror för järnvägen, uppkopplade ventilationsaggregat och ny design av en radonsensor med hjälp av studenter.

Nästa omgång av Business Innovation Day arrangeras den 28 november digitalt eller fysiskt för den som vill. Senast den 14 november behöver du skicka in din anmälan.

– Det är en möjlighet att kostnadsfritt få hjälp med en utmaning man har. Det enda du behöver göra är att beskriva er företagsutmaning i ansökningsformuläret och sedan matchas du ihop med experter för just det området som ni behöver hjälp med, avslutar Maria.

Läs gärna hur det går till här

Business Innovation Day arrangeras av Mittuniversitetet tillsammans med BizMaker, Bron Innovation, Propell, Processum, RISE Research Institutes of Sweden, Samling Näringsliv och Peak Innovation. Det är ett unikt samarbete över gränserna med syfte att skapa en bra plattform för nya samarbeten och innovationer.

Vill du diskutera din idé och få hjälp med anmälan till Business Innovation Day?

Kontakta Maria Svensson

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att ta del av spännande berättelser om vad som händer på Propell samt kommande event.

Prenumerera