fbpx
Translated by Google Translate
Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kapitalpasset by House Be & Friends

2023 har varit ett utmanande år att driva bolag – hur kan vi vända utmaningarna till möjligheter? Detta är ett event för startups och etablerade företag i Norrland.

Behöver du hjälp med finansiering för att starta bolag och utveckla ditt bolag? Kanske planerar du en expansion? Då är denna eftermiddag en möjlighet att få inspiration och kunskap kring hur man finansierar sitt företags utvecklingsresa och hur man som företagare kan förbereda sig för det. Kom och nätverka, skapa nya kontakter och träffa både företag och investerare.

House Be i Hudiksvall är arrangör för dagen tillsammans med flera aktörer.

Anmälan sker via mail till Anna Bodell, community manager på House Be i Hudiksvall

Ur programmet

Framgångsfaktorer för en en lyckad lånefinansiering – Nordea, Almi och Norrlandsfonden
När du behöver kapital till dina satsningar är lån en självklar väg. Vi visar vad du kan tänka på och vilka verktyg du kan använda dig av för att få en lyckad lånefinansiering.

Attrahera riskkapital – Almi Invest och E14 Invest
Tillsammans med Almi Invest och E14 Invest tittar vi på vad som krävs för att idag attrahera kapital och kompetens. Möt investerarna och lyft era behov och tankar framåt för att hitta din/er perfect match.

Finansiering genom regionalt stöd – Region Gävleborg
Att få stöd kan vara en bra hjälp på vägen både när det gäller kapital och kunskap. Så här hittar du rätt i den djungeln.

Globala investeringsmöjligheter – Propell
Martin Askne tar oss med på möjligheternas resa kring internationella och nationella investerare.

Från företagare till företagarna – House Be & Företagarna
Att skapa och dela nätverk för kompetensutbyten, stöd och erfarenhetsutbyten är idag A och O. Här träffar du företagen som berättar om sina resor och belyser vikten av hållbart företagande.

After Work på House Be –
Vi avrundar eftermiddagen med AW och skönt häng i loungen.