fbpx
Translated by Google Translate
Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Introduktionskurs Business Model Canvas och Value Proposition Canvas

Lär dig grunderna i BMC, Business Model Canvas och VPC, Value Proposition Canvas. De viktiga komponenterna i Lean Startup.

En överskådlig affärsmodell

En affärsmodell förklarar hur olika delar av ditt framtida företag skapar värde. Ett tydligt och kraftfullt verktyg för att visualisera och beskriva din befintliga eller tänkta affärsmodell är BMC.

Grunden för utveckling

Är du i tidig idéfas så är det visserligen långt kvar till att du ens kan börja gissa hur din affärsmodell kommer se ut. Med hjälp av BMC kommer du snabbt kunna utmana dina idéer och utveckla din affärsmodell. Att få i gång tankesättet kommer definitivt att hjälpa dig längre fram. Vi kommer även att gå in lite djupare på VPC och hur det hänger ihop med BMC, då de är viktiga tillsammans. Tidigt i idéfasen är Value Proposition Canvas ett bra sätt att visuellt visa hur din tänkta tjänst/produkt svarar mot just dina kunders behov.

 

Kursen leds av Martin Askne senior starupcoach och kursen ges inom utvecklingsprogrammet Idéfabriken som Propell driver tillsammans med Sandbacka Science Park och Gävle Innovation Hub. Utvecklingsprogrammet är för idéer och idéägare i Gävleborg bestående av workshops och utbildningar i syfte att stärka idéer i tidiga faser.

Kursen är kostnadsfri