fbpx
Translated by Google Translate
Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Innovation Day – idéer som förbättar världen

Innovation Day är tillbaka fysiskt – Idéer som förbättrar världen

Välkommen på en spännande och kostnadsfri dag för att möjliggöra innovation, nya idéer och entreprenörskap. Vi behöver alla inspireras och ständigt förbättra och sträva efter innovativa lösningar för både samhället, miljön och ekonomin. Kom och lyssna på dem som möjliggjort att världen blivit lite bättre med sina inspirerande idéer, tankar, produkter och tjänster. Oavsett om du är ett företag, startup, arbetar inom offentlig sektor, civilsamhället, akademin eller myndighet är detta event för dig.

Program

SamSara SELECTED AB, kläder med gott samvete – cirkulärt och miljömedvetet
TINI, skräddarsydda kläder för en hållbar stil
Josefina Sallén, Fokusområdesledare för cirkulär omställning och coach inom cirkulär omställning på RISE
Noaq Flood Protection, effektivare och snabbare översvämningsskydd
MYoroface, healthtech-bolaget som hjälper till att behandla grundorsaken till de vanliga folksjukdomarna
Johan Granås, hållbarhetschef för Holmen Iggesund som berättar om brukets prisade miljöarbete och cirkulära affärsmodell.
Siduri Poli, prisbelönt entreprenör, investerare och författare.

Moderator för dagen är Ann-Sofie Däldehög, Ann-Sofie är mångsysslare med många års erfarenhet som projektledare, föreläsare och kommunikatör, främst med fokus på jämställdhet och mångfald. Bland annat redaktör för boken Genusmedvetet ledarskap, 2012. Drivs av att utmana normer, provocera och sprida kunskap för en hållbar utveckling.

För aktuellt program – håll koll här: https://innovationweekx.se/schedule/innovation-day/

Anmäl dig här

Ett årligt event, nionde året i rad

Innovation Day är ett årligen återkommande event fylld av inspiration, nytänkande och nätverkande. Eventet har arrangerats sedan 2013 i olika former. De senaste åren har eventet arrangerats digitalt, men nu är vi tillbaka fysiskt. Genomsnittligt deltagande per år har varit 150 personer. Innovation Day är den avslutande dagen för det veckolånga eventet Innovation Week X.