fbpx
Translated by Google Translate
Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Hybridarbete – det nya normala?

Covid-19 blev katalysatorn för ett mer flexibelt arbetsliv. Hur ser trenderna ut kring distans- och hybridarbete? Vilka hybridlösningar ser vi hos föregångare som Scania och Sweco? Bidrar coworking-trenden till den gröna omställningen?

Välkommen att delta digitalt eller fysiskt på Propell när vi gästas av Maria Svensson Wiklander från The Remote Lab – en kunskaps- och utvecklingsnod för framtidens flexibla arbetsliv. Maria har under många år drivit företag och organisationer som varit helt digitala. Hon har coachat ledningsgrupper, skrivit artiklar och föreläst om distansarbete under de senaste tio åren.

Maria tar med oss på en resa genom de senaste årens utveckling, till hur trenderna kring distansarbete ser ut i framtiden och hur ett flexibelt arbetssätt möjliggör för både kompetensförsörjning och en grönare framtid.

Du får även information om ett nytt spännande forskningsprojekt där ditt företag kan delta för att undersöka möjligheterna med hur ni kan arbeta mer flexibelt och bli mer attraktiva som arbetsgivare, ta del av hur andra gjort och få stöd i att hitta lösningar för just er arbetsplats.

Var: Digitalt via Zoom eller fysiskt på Propell

När: Torsdagen den 2 mars 11.30 -13.00,

Vi bjuder på lunch från 11.30 för den som deltar fysiskt på Propell, föreläsningen börjar 12.00.

Hur: Anmäl dig här

Har du några frågor?

Kontakta Sofia Pettersson eller Ann-Sofie Däldehög

Föreläsningen ges inom ramen för projektet Transformation Region Gävleborg – T-Rex som medfinansierat av Europeiska unionen.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att ta del av spännande berättelser om vad som händer på Propell samt kommande event.

Prenumerera