fbpx
Translated by Google Translate
Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Utlysning – Framväxande tekniklösningar

Vid två tillfällen under den 28 april kommer vi att diskutera en spännande utlysning från VINNOVA som riktar sig till företag som arbetar med framväxande tekniklösningar.

Utlysningen riktar sig till företag som arbetar med tekniklösningar och befinner sig i tidigt skede av sin utveckling då VINNOVA är på jakt efter banbrytande forskningsintensiva tekniklösningar där andra investerare i Sverige ännu inte har investerat.

Om ni sitter på tidiga idéer inom framväxande teknikområden så är det här alltså en utmärkt möjlighet att få stöd i arbetet med att komma framåt i utvecklingen av dessa. Med utlysningen vill VINNOVA bidra till utvecklingen av proof-of-concept (verifiering av att något teoretiskt funkar som tänkt) i ett första steg på väg till innovativa framväxande tekniklösningar.

Vid informationsmötet kommer vi att diskutera hur denna satsning kan stödja ert arbete och hur ni kan ta era teknologikoncept vidare mot en marknadsintroduktion. Vi kommer att gå igenom detaljerna i utlysningen, vilka typer av projekt som kan söka och vad som krävs av er för att ansöka.

Var: Digitalt
När: 07.30-8.30 eller 12.00-13.00 fredag 28 april
Hur: Anmäl dig med ett mail till Henrik Florén med vilken tid du vill delta

Mer info om utlysningen hittar du här: ”Framväxande tekniklösningar steg 1’’

Eventet ges inom ramen för projektet Transformation Region Gävleborg – T-ReX som medfinansieras av Europeiska unionen.