fbpx
Translated by Google Translate
Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Framtidens kompetens, rekrytering eller utveckling?

De flesta organisationer står inför utmaningar när det gäller kompetensförsörjning. Dels måste vi hitta, attrahera och rekrytera människor med de kompetenser framtiden kräver, dels måste vi utveckla vår egen verksamhet – och våra nuvarande medarbetare – för att möta samma framtid.

Hur kan man tänka runt de här två problemen – och hur ser själva hantverket ut? Vad är det faktiskt som behöver göras, eller förändras, i våra organisationer för att möta kompetensutmaningarna? Vad skall vi göra på kort sikt, för att möta behoven vi har just nu? Vad skall vi göra på lång sikt för att vara väl förberedda inför nästa förändring eller expansion?

Det här kommer vi att behandla under en workshop den 22 mars, du får både insikt i hur arbetsmarknaden förändras och praktiska verktyg för att din organisation skall vara i absolut framkant, också i tider som kommer att vara ganska krävande.

Den här sessionen leds av Troed Troedson. Troed är konsult och föreläsare som arbetar med strategi, framtids- och kompetensfrågor åt många organisationer, offentliga och privata, svenska och utländska. Den är en fortsättning på seminariet om ”Framtidens kompetens” som Troed höll den 18 januari, var du inte med då så finns föreläsningen inspelad så du kan se den och komma väl förberedd till den här workshopen.

Sista anmälningsdag 21 mars

Alla som deltar och inte har sett den tidigare föreläsningen behöver se den innan den 22 mars via länkarna nedan

Del 1
https://vimeo.com/667324954/60c83107e7

Del 2
https://vimeo.com/667325758/d15ab3cc00

 

Medarrangörer: