fbpx
Translated by Google Translate
Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

För en grön digital omställning

Välkommen till Science & Innovation Day 2022 i Sundsvall den 20 oktober.

Digitaliseringen förändrar hela vårt samhälle och driver utvecklingen i hög takt. Samtidigt görs en grön omställning mot minskade koldioxidutsläpp och en miljövänlig ekonomi. På Science & Innovation Day får du exempel på hur denna dubbla övergång kan se ut. Under årets konferens får du höra bland annat Caroline Runnquist, expert på cybersäkerhet och kris, innovatören och AI experten Amer Mohammed och många intressanta talare i de parallella spåren.

Två konferenser i en

Nytt för i år är att konferensen arrangeras i samverkan med Bron Innovation och deras Good Tech Conference. Det innebär att du får två konferenser till priset av en och du kan välja och vraka i programmet.

Programmet uppdateras löpande

Håll utkik på programsidorna för de både konferenssidorna; Science & Innovation Day och Good Tech Conference. Start för konferensen är 08.45 med moderatorn Giselle Abbas.

Säkra din plats!

I biljetten ingår en fullmatad heldag med keynote speakers Amer Mohammed och Caroline Runnquist samt valfria delspår från Good Tech Conference och Science and innovation day. Du får alltså två konferenser till priset av en och du kan fritt välja mellan det breda utbudet av pass i programmen! I biljettpriset 1995 (ex moms) ingår även lunch och fika under hela dagen samt entré och middag till den gemensamma branschfesten på kvällen.

Arrangörer för Science & Innovation Day är vi på Propell tillsammans med BizMaker, RISE Research Institutes of Sweden, Mittuniversitetet och Handelskammaren Mittsverige.