fbpx
Translated by Google Translate

Utveckla din idé

Kanske sitter du på nästa stora innovation?

Då är Propell helt rätt plats för dig. Till oss kan du komma och få ett utifrån-perspektiv på din idé. Hör av dig så börjar vi med att ses fysiskt eller digitalt. Vi jobbar under sekretess och våra tjänster är kostnadsfria.

samtal ideer

Det börjar med ett förutsättningslöst möte med våra idécoacher där du får dela med dig av dina tankar och berätta mer om din idé. Vi undersöker möjligheterna tillsammans och planerar vägen framåt efter dina önskemål och förutsättningar.

Det kanske redan är skarpt läge och du vill undersöka dina tänkta marknader och kunder. Eller så vill du använda dig av något av de verktyg vi erbjuder för att vässa din plan. Kanske vill du bygga ett team, då är vårt nätverk perfekt för att träffa andra innovatörer och entreprenörer.

När du samarbetar med oss så kan du också få möjlighet att söka till vårt utvecklingsprogram Idéfabriken. Där kan din coach och du bygga ihop ett skräddarsytt paket för din idé. Idéfabriken bygger på etablerade verktyg och metoder inom idéutveckling som till exempel design thinking och lean startup kompletterat med bland annat pitchträning.

Vi ställer inga krav på att du kommer förberedd med affärsplaner och budgetar – vi är nyfikna på din idé. När du är redo för nästa steg så kan vi använda vår långa erfarenhet av att hitta finansiering till idéer i olika faser, för att stötta dig framåt.

Vårt viktigaste uppdrag är att tidigt fånga upp innovativa idéer och tillsammans med många andra aktörer skapa rätt förutsättningar för att påbörja resan. Vårt arbete bidrar i förlängningen till att utveckla och bredda det lokala näringslivet och till att attrahera kompetens och investeringar till vår region.